Beste meneer of mevrouw:

De volgende studie is onderdeel van een onderzoeksproject. Het wordt uitgevoerd door drie psychologie studenten die studeren aan de Universiteit van Mannheim in Duitsland. Dit onderzoek is onderdeel van een experimentele practicum met het thema "besluitvorming." Het doel is om meer inzicht te krijgen in hoe mensen keuzes maken in verschillende situaties. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst en het spelen van een spel. Tijdens het spelen van het spel is het mogelijk dat u wordt gekoppeld aan een andere speler. Op de volgende pagina's krijgt u verder instructies over het spel. De deelname aan dit onderzoek is volledig vrijwillig en u kunt op ieder willekeurig moment stoppen met de deelname door de browser te sluiten of tijdens het spel op de stop knop te drukken. Deelname aan dit onderzoek zal ongeveer 30 minuten duren. Als u op dit moment uw mobiel of tablet gebruikt, dan bevelen we u aan om niet deel te nemen aan het experiment op dit moment. De rede hiervoor is dat het experiment is ontwikkeld voor een web-browser. Voor een betere ervaring raden we u aan om een desktop computer of laptop te gebruiken.

Gegevensverwerking

Uw antwoorden en keuzes worden geanalyseerd en worden anoniem behandeld. De informatie over uw identiteit wordt niet geassocieerd met uw antwoorden en er zijn geen fysieke, sociale of juridische risico's verbonden aan deze studie. Deze studie maakt gebruik van enquetevragen en experimentele vragen die al op grote schaal gebruikt zijn in eerdere studies. Door op de knop 'volgende' te drukken onder aan de pagina, vervolgt u het onderzoek en bevestigt u dat de instructies begrepen zijn en dat u instemt met deelname aan deze studie. U kunt ervoor kiezen om een volledige beschrijving van deze studie te ontvangen door een e-mail te sturen naar expragame.mannheim@gmail.com (Onderwerp: Online study).


Er zal een loterij plaatsvinden onder de participanten met de tien beste resultaten. De winner van de loterij wint een van de dozen van dit spel en de inhoud van de doos zal een verassing zijn. Voor dit onderzoek zijn we op zoek naar zoveel mogelijk participanten uit verschillende landen, dus de doos wordt verzonden naar de winnaar onafhankelijk van zijn of haar locatie. Om deel te kunnen nemen aan de loterij kun je aan het einde van het onderzoek je e-mailadres achterlaten.