De studie van de besluitvorming

Beste mevrouw of meneer:

De volgende studie is onderdeel van een onderzoeksproject voor een bachelor scriptie. Het wordt uitgevoerd door een student van de faculteit van sociale wetenschappen aan de Radboud Universiteit van Nijmegen in Nederland. Het is in samenwerking met de Chair of Experimental Psychology aan de Universiteit van Mannheim in Duitsland. Het doel van de studie is om meer inzicht te krijgen in hoe mensen keuzes maken. In deze studie vragen we u om deel te nemen door het beantwoorden van diverse vragen en het uitvoeren van een taak. Deelname aan deze studie zal ongeveer 30 minuten duren. De deelname aan deze studie is volledig vrijwillig en u kunt op ieder willekeurig moment stoppen met de deelname door de browser te sluiten of tijdens het spel op de stop knop te drukken.

Speaker en koptelefoons zijn nodig

Om deel te kunnen nemen heeft u een speaker of koptelefoon nodig voor uw computer. Zonder speaker of koptelefoon kunt u niet deelnemen aan het onderzoek.

Vergoeding

Als u alle vragen heeft beantwoord en de studie heeft voltooid, kunt u deelnemen aan de loterij. De loterij wordt gehouden onder 20 deelnemers met de beste resultaten. De 5 winnaars van de loterij ontvangen als prijs een Amazon voucher ter waarde van €20,-. De loterij wordt halverwege mei 2016 gehouden. De uitslag van de loterij zal per mail gecorrespondeerd worden. Als u wilt deelnemen aan de loterij, kunt u uw e-mailadres achterlaten aan het einde van deze studie.

Als u student bent aan de Universiteit van Mannheim of aan de Radboud Universiteit Nijmegen, zal u proefpersoonuren ontvangen overeenkomstig de condities die staan beschreven op de webpagina van het SonaSystems. Om te bewijzen dat u heeft deelgenomen aan het experiment, dient u aan het einde van de studie uw persoonlijke code van het SonaSystems achter te laten.

Gegevensverwerking

Uw antwoorden en keuzes worden geanalyseerd en worden anoniem behandeld. De informatie over uw identiteit wordt niet geassocieerd met uw antwoorden en er zijn geen fysieke, sociale of juridische risico's verbonden aan deze studie. Deze studie maakt gebruik van enquêtevragen en experimentele vragen die al op grote schaal gebruikt zijn in eerdere studies. Door op de knop 'volgende' te drukken onder aan de pagina, vervolgt u het onderzoek en bevestigt u dat de instructies begrepen zijn en dat u instemt met deelname aan deze studie. U kunt ervoor kiezen om een volledige beschrijving van deze studie te ontvangen door een e-mail te sturen naar dieuwertje.schoot@student.ru.nl (Onderwerp: Online Studie)